søndag den 21. oktober 2012

Lilly og Madrid

Så er en skøn efterårsferie slut. Den er nydt i fulde drag med hele familien i Madrid. Vi var afsted 5 dage og besøge vores ældste datter, der læser et semester dernede. Så det var rigtigt dejligt at se hende og nyde godt af hendes erfaring med byen.Det var det skønneste vejr - 2 dage kunne vi endda sidde ude og spise aftensmad.
Vi boede super centralt 3 min gang fra Plaza Mayor. Vi fik set en del seværdigheder, gået mange kilometer og ikke mindst bare været sammen. Dejligt :-)


Strikketøjet blev hjemme i Danmark, havde ikke mod på måske ikke at få det med gennem tjek in i lufthavnen - og var vist også for træt til at strikke om aftenen efter dagens oplevelser :-)
Er i stedet fået i gang med at læse Erik Valeurs "Det syvende barn". Den er rigtig god.

På strikkefronten har jeg som sædvanligt gang i rigtig mange projekter.
Den sidste model, der er kommet af pindende er "Lilly"fra "Mere feminin strik" af Lene Holme Samsøe.
Jeg er rigtig glad for den - eneste minus er de lange ærmer. Var blevet advaret om de var lange - så jeg strikkede dem en del kortere - men alligevel blev de for lange efter vask - så den må bruges med et opsmøg :-)
 Billederne er taget i haven i lørdagens skønneste efterårsvejr.

Faktaboks:

Model: Lilly fra "Mere Feminin strik" af Lene Holme Samsøe.
Garn: Onion Camel + Merino farve 909. Brugt 8 nøgler a´50 g.
Pinde: Knitpro rundpinde nr 4½ og 5.
Knapperne er mine yndlings glaserede kokoks knapper fra www.butikkenpaalandet.dkI går var en kollega og jeg til blogtræf hos karen-ditte.blogspot.com - det var en rigtig hyggelig eftermiddag, med inspirerende strikkere. Tak for oplevelsen.
Det er nu dejligt, at kunne sætte sig med strikketøjet, når vi går mod mørkere tider - måske får jeg så gjort en del af UFOerne færdig ?