tirsdag den 24. september 2013

Fanø strikkefestival

Sikke en skøn weekend det har været. Jeg er helt høj endnu af alle de oplevelser - masser af inspirerende strik - samvær med dejlige mennesker - hygge - strik - motion og den dejligste stemning på skønne Fanø.
Vi startede hjemmefra fredag morgen kl 8.00, kun afbrudt af en enkelt kaffepause på Fyn, nåede vi Fanø ved middagstid.
Vi havde booket en lille campinghytte i Rindby - herfra cyklede vi til Nordby og osede lidt inden vi var til reception på Christel Seyfarths nye bog. Den blev straks købt og signeret :-)


Fredag aften var vi til et rigtig sjovt og underholdende foredrag med Christine Feldthaus efterfulgt af modeshow med Christels nye modeller. Flot oplevelse - og meget fristende. Jeg har købt ind til et af sjalerne i bogen.


Lørdag formiddag var vi til workshop med Annette Danielsen og fik strikket prøver og set/mærket og prøvet de mange skønne nye modeller fra hendes nye bog Østen for Solen. Den er også fluks røget på bogreolen, med ønske om at få strikket mindst tre modeller :-) (på et tidspunkt.-))
Efterfølgende cyklede vi til Sønderho og spiste en velfortjent frokost inden vi så alle de forskellige udstilllinger, snakkede med en masse i køerne. Skøn stemning.
Lørdag aften var vi inviteret hjem til Inger og Britta til middag og strikkehygge - dejlig dejlig aften.
Søndag startede vi med en anderledes strikkeudstilling Lab12 - strikkere havde lavet anderledes strik i plast, tyl og andet sjovt garn.
Vi tog til Nordby og kiggede butikker - og selvfølgelig måtte vi vende Christel Seyfarths butik igen - inden vi mæt på oplevelser kørte mod færgen.


Vi udnyttede ventetiden ved færgen til hyggelig strik.
Det har været en skøn week-end, som helt sikkert skal opleves igen:-)